16 Jun 2011

Bosan?? Jom tengok gerhana bulan!!

Wrote by :::"JIeHa::.. at 3:07 PG
Sebenarnye esok ade interview, so xley tidoq rsanya.. mata ni xnak pejam la pulak...
Pikir punya pikir jari ni pun dengan pantasnya ber blog walking.. Jumpe info pasal gerhana bulan! Tapi nak tengok katne? Kat Kedah nampak ke? Stetoskop pun xdak(betui kan nama benda tuh? Ala yang leh teropong bintang tuuu) ...
Nasib baik jumpa blog Mummycute terus dapat idea camna nak tengok gerhana bulan ;) Hehe..
Memandangkan hari ni lak kebetulan birthday aku yang ke dot dot dot, terasa birthday ku kali ni amat bermakna.. hehe..
Jom kawan2 yang tak tido ag, meh la kita pakat2 bukak website ni, tengok gerhana bulan tanpa perlu mendongak ke langit...
Jom pakat tengok gerhana bulan kat link ni : Gerhana bulan LIVE 16 June 2011

P/S : Perlu kesabaran nak tenung bulan ;)

0 comments:

Catat Ulasan

 

::Ribbon Girls:: Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei