02 Mac 2010

Gambar@situasi pelik yang belum berlaku di Malaysia

Wrote by :::"JIeHa::.. at 9:43 PG 0 comments

Baby farm~sebab banyak sangat baby



Kat Malaysia ada couple bicycle je



Tatu yang menakutkan ;p



Kek berdarah~mesti sedap ni ;p



Yang ni paling pelik : Ada patut rumah dia sorang je macam ni  ?



Ini apa ek, stadium ke shopping complex~dah lupa la ;p



Remote control berbentuk serangga
~Boleh terbang~



Harimau yang dibiarkan begitu sahaja walaupun di dalam zoo  ;)

01 Mac 2010

Kenali Kategori Pendengar Radio

Wrote by :::"JIeHa::.. at 8:52 PTG 2 comments
Hari ini nak recall balik apa yang aku dah muntahkan atas kertas exam pagi tadi.. Aku ambil subjek Journalism sebagai elektif bebas..Saja aku ambil subjek yang perlu membaca nih, untuk mengelakkan kebosanan akibat belajar  math tiap-tiap hari ;) Subjek nih agak best, dan menyeronokkan.
Ok lah, saya tahu ramai yang suka dengar radio kan. Jadi jom check kategori anda :

1.Station Fan
   Individu yang berada dalam kategori ini suka mendengar 1 atau 2 buah stesen radio sahaja

2.Music Fan
   Anda adalah seorang yang suka mendengar radio berdasarkan lagu yang dimainkan ketika itu.
   Biasanya anda akan mendengar lagu 1 atau 2 buah stesen radio.

3.Radio Fan.
   Anda memang memang mendengar radio kerana meminati stesen radio ini.
  Contohnya, and suka stesen radio Sinar FM dll.
  Individu yang berada dalam kategori ini menggemari 4 atau 5 stesen radio.

4.News Fan.
   Individu di dalam kategori ini mendengar radio berdasarkan berita yang sedang ke udara.

Anda berada dalam kategori mana ? ;p

 

::Ribbon Girls:: Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei