26 Januari 2010

Long Cardigan arrived!!

Wrote by :::"JIeHa::.. at 7:51 PTG 0 comments


Hai semua..

Hari ni nak promote new stuff di Blogshop saya..
Ada long cardigan yang sangat cantik baru sampai pagi tadi,
Terdapat dalam 2 warna.. black and blue.
Sangat cantik! Rugi tak beli tau.
Saya ada upload pic cardigan nih.
Enjoy ya!!!
Ada sesiapa di sini yang berminat? Jom view my blogshop.






    *First customer yang beli cardigan ni akan dapat free gift.
Siapa cepat dia  dapat.

24 Januari 2010

Rahsia Ayat Pengasih

Wrote by :::"JIeHa::.. at 10:19 PTG 0 comments
Pertama sekali, baca Surah Yusuf ayat 4.








Bermaksud:
Ingatlah ketika Yusuf berkata kepada ayahnya," Wahai Ayahku, sesungguhnya aku bermimpi melihat sebelas buah bintang, matahari dan bulan kelihatan semuanya sujud kepadaku..."

Kemudian sambung Surah Thaahaa Ayat 39

Bermaksud:
"Dan aku telah melimpahkan kepadamu kasih sayang yang datang dariku, dan supaya kamu di asuh di bawah pengawasanku."(Qs.thaahaa:39)

Caranya :

Setiap kali bertemu atau bersua dengan kekasih atau suami, bacalah kedua ayat ini. Untuk dapatkan kesan yg baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Tidak perlu membaca dengan kuat, memadailah dgn hanya membaca di dalam hati.
Selain itu, agar dikasihi masyarakat, bacalah kedua-dua ayat ini setiap kali lepas solat sebanyak 3 kali.



23 Januari 2010

Buat Duit di Internet

Wrote by :::"JIeHa::.. at 6:59 PTG 0 comments

Adakah Anda Menghadapi Masalah-Masalah Ini?



Sudah lama mencuba program internet, namun menjana tak sampai RM1 sehari?


Mempunyai 10 laman web/blog yang dipenuhi iklan-iklan Google Adsense, namun jumlah pelawat yang datang tak sampai 100 orang sehari? Sedihnya.


Pernah sertai program affiliate namun sebulan pun tak ada jualan?


Nak berniaga di eBay tapi tak tahu nak jual produk apa?


Mahu memulakan perniagaan internet tetapi tiada modal?

Jika YA, Anda Perlukan Bantuan Toyol Ini

 


 

 

01 Januari 2010

Happy New Year UUM!!

Wrote by :::"JIeHa::.. at 12:31 PG 0 comments
HAPPY NEW YEAR to al bloggers !!
Sudah 6 minit tahun 2009 berlalu, suasana di uum agak lengang dan sepi..
Mungkin ramai agaknya yang pulang ke  kampung.
Tepat pukul 12 tgh malam tadi hanya kedengaran bunyi mercun dari kolej terdekat..
Hanya itu yang student2 di sini boleh buat kot, ye lah, apa sangat la yang ada di hutan Sintok ni.
Apapun aku bersyukur dapat belajar di sini, walaupun dalam hutan(^_^)
Sudah tentu kita semua menanam azam baru untuk tahun ni kan.
Make a change.Itulah azam aku tahun baru ni..
Huh,aku akan belajar improve cara penulisan di dalam blog nih..
Maklumlah,aku bukan seorang yang pandai menulis,apatah lagi karangan yang berjela2 panjangya..
Spm dulu pun aku tulis satu setengah muka surat jer.hehe
Kepada anda semua, semoga dapat tunaikan azam masing2 ye.
Good Luck and Happy New Year!!



zwani.com myspace graphic comments

Jualan penghabisan stok

Wrote by :::"JIeHa::.. at 12:02 PG 0 comments
Actually,aku dah tak tahu nak tulis apa lagi dalam blog nih.
Semester baru saja bermula..
Angin malas pun semakin menjadi-jadilah.
Walhal masa cuti sebulan yang lalu tak sabar2 pulak nak blaja.
Memandangkan tahun baru 2010 akan bermula lebih kurang 2 minit lagi, aku memutuskan untuk habiskan barang2 jualan yang tak habis tuh.
Jemputlah jenguk2 Blogshop saya,dan dapatkan shawls pada harga yang berpatutan.
Insya'allah, tahun depan akan jual design Shawls yang baru pula akan dijual..

 

::Ribbon Girls:: Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template and web hosting Graphic from Enakei